Verzending & retourneren

Verzendbeleid

Vanaf het moment dat de betaling succesvol is afgerond en bij ons binnen is gaan wij aan de slag met u bestelling. De bestelling word binnen 2 – 3 werkdagen afgeleverd bij het verzend bedrijf. Zodra je bestelling is afgeleverd bij het verzend bedrijf krijg je hierover een e-mail. Wij versturen onze bestellingen via het verzend bedrijf PostnlDe duur van het verzenden is gemiddeld 1 – 3 werkdagen. 

* Door Covid-19 kunnen bestelling vertraging oplopen door drukte bij het verzend bedrijf.

Verzendkosten:

Bestellingen die door de brievenbus gaan – €2,95

Bestellingen met veel producten of die een notitieboekje bevat – €4,50

Verkeerd adres opgegeven?

Heeft u een verkeerd bezorgadres opgegeven? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan ons. Dit kunt u het beste doen om ons te appen of een dm te sturen via onze instagram. Vermeld hierbij je naam en je ordernummer. 

Heb je twee bestellingen geplaats vlak na elkaar en je wilt deze twee bestellingen samen verstuurd hebben.  App of dm ons dan ook dan zullen we dit voor je regelen. De evt verzendkosten die je betaald hebt krijg je in de vorm van een kortingsbon terug. De kortingsbon geeft je toegang tot een gratis verzending van je volgende bestelling..

Bestelling ophalen

Als u dichtbij woont kunt u ook de bestelling ophalen. Wanneer de bestelling klaarstaat zullen wij samen een afspraak maken om de bestelling op te komen halen. 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour re sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen tussen €3,00 – €5,00, Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Yulia@paperleaves.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is mogelijk als het product beschadigd is of een ander gebrek heeft.  De kosten van het terug te sturen zijn wel voor u eigen rekening.