Meteen naar de inhoud

Garantie & Bedenktijd

Herroepingsrecht / Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen tussen €3,00 – €5,00, Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Yulia@paperleaves.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

Wij proberen onze producten van zo’n goed mogelijke kwaliteit te maken en aan u te leveren. Toch zou het kunnen voorkomen dat er een bestelling beschadigd is, of kapot is gegaan. Als dit gebeurt is kunt u aanspraak maken op de garantie. Wettelijk bent u verplicht om binnen twee maanden na de constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen om het product te repareren of het te vervangen. 

Voor al onze producten geld er een garantie periode van een maand. De garantie gaat in vanaf het moment dat u het product ontvangen heeft.